Motivatiespecialisten
die één laag dieper goud vinden

In de vaak voor management onzichtbare en bereikbare onderstroom van de organisatie waar mensen de mate van hun inzet bepalen. In de wisselwerking tussen organisatiegedrag en persoonlijk gedrag. Dat hebben wij al bijna 30 jaar bewezen. Als 1e Organisatievitalisator in Nederland. Toen iedereen nog geloofde in het te rationele organisatie-advies. Dat het belang en de impact van emoties op resultaten veel te lang heeft ontkend. Om die reden geloven wij niet in adviezen. Wij doen wat gedaan moet worden om te bereiken wat u wil. Daarin gaan wij voor. Vaak door de klei en soms door een muur. Maar altijd zelf voorop. Open, kwetsbaar, respectvol direct. Mensen die niet voor het geld gaan maar – samen met de mensen - geld vinden waar het dagelijks onbenut de zaak verlaat.

 

United Sense: Specialisten die organisaties sensibiliseren naar een gezonde balans tussen verstand & gevoel. Wij maken organisaties mentaal schoon. Herstellen en versterken vertrouwen en weten organisatiecultuur binnen twee maanden de gewenste omslag te geven.

 

Mijn naam is Hans Visser. Oprichter van United Sense. Grondlegger van Organisatievitaliteit. Motivatiespecialist, Emotiemanager, name it. In ieder geval de 1e en zover enige Organisatievitalisator die de mentale factor voor slagkracht bewust, zichtbaar en bespreekbaar heeft gemaakt. Die gevoelige zaken durfde te benoemen en aan te raken en daarmee 10%, 20% tot soms wel 45% Onbenut Vermogen vrij weet te maken. In Organisatiecultuur, Organisatieklimaat en in de wisselwerking tussen Organisatiegedrag en persoonlijk gedrag.

 

Door aan te gaan wat anderen vermeden. Door altijd eerst zelf met de poten in de klei daar voorop doorheen te gaan waar anderen bleven staan. Tegen de stroom in heb ik - tegen de gangbare manier van denken en doen in - op dit pad andere specialisten in kunnen zetten waar ik in geloof en voor sta. Samen zijn wij United Sense.

 

Alles wat op de volgende pagina's staat kunt u uzelf besparen. Alles wat u wilt weten heb ik u veel sneller - aan de hand van visualisaties - uitgelegd. Persoonlijk. Omdat niet in woorden is te vatten wat wij bewegen. Ik ben voor u direct bereikbaar op 0653321494 of op hansvisser@unitedsense.nl

 

 

Contact

  Birkstraat 79
3786 HC Soest
035 601 92 75
info@unitedsense.nl
Kenniscentrum   1991 - 2017 © United Sense