Vertrouwen
is een gevoelige zaak

Omdat wij - nu bijna 30 jaar geleden - de eerste in Nederland waren die dieper durfden te kijken én te gaan om de drijfveer van mensen te bereiken.

Onze tijd ver vooruit

ontdekten wij welke krachten er spelen in wat wij 'de onderstroom in organisaties'™ hebben genoemd. Een dieper liggende laag, onder de vaak goed doordachte organisatiestructuren en processen.

Een voor management vaak lastig bereikbare laag

waarin mensen de belangrijkste voeding vinden voor hun betrokkenheid, motivatie, energie en inzetbereidheid. Juist in deze diepere laag bepalen mensen de mate waarin zij zich geven en inzetten voor de zaak.

Die onderstroom is de goudader van uw bedrijf 

Wij garanderen u daar een vermogen tussen de 9.000,-- en 18.000,-- euro per medewerker (*) per jaar te vinden met minder druk, minder stress en minder (be)last(ing)(*) Meer opbrengst per medewerker in de marktsector of minder kosten per medewerker binnen de overheid.

Alles over vitaliteit, organisatievitaliteit en de mentale factor 'in bedrijf'

Met de al die jaren opgebouwde unieke kennis hebben wij hiermee het Nederlands en Vlaams Kenniscentrum voor Collectief Mentaal Vermogen en Organisatievitaliteit gevormd waar u alles hierover kunt krijgen voor een goede zaak.

 

Special Forces for the Company

 

Contact

  Birkstraat 79
3786 HC Soest
035 601 92 75
info@unitedsense.nl
Kenniscentrum   1991 - 2023 © United Sense