Woorden in daden
om te zetten, te verbinden, te
vertrouwen en samen sterk te worden

Wij helpen u met het zichtbaar maken waar in de organisatie, divisies, afdelingen of teams, zaken niet lopen zoals dat zou kunnen met het potentieel dat in huis is. Met het mogelijk aanwezige, onbevredigende gevoel dat er veel meer in de zaak en de mensen zit dan eruit komt. Met de échte oorzaken van het dagelijkse gedoe dat iedere dag weer een aanslag doet op tijd, verwachtingen en energie. 

Verborgen potentieel en verborgen kosten

Met dáár de vinger achter kunnen krijgen en dáármee een emotioneel, relationeel én financieel vermogen mee te winnen. 

 

En mocht u eraan twijfelen of er nog wel onbenut vermogen in de zaak zit die er niet uit komt? Klik dan op onderstaande afbeelding. 

 

 

Een United Sense of Urgency wordt pas wakker als je daar écht naar durft te zoeken. Die vind je niet met de zoveelste slogan of Statement off the Year. Niet met een workshop communicatie, een programma 'Mentaal Sterker' voor medewerkers o.i.d. maar in de onderstroom van de - voor veel managers en HR lastig bereikbare -  organisatie. Daar waar emoties en gevoel van de ervaringen van mensen met het organisatiesysteem en organisatiegedrag bepalend zijn voor hun denken, doen en laten.

 

In 95% van de organisaties en bedrijven waarin passie wordt gepropageerd durft niet meer dan 5% de geest echt uit de fles te laten komen. Bang voor de emoties die dan mee omhoog kunnen komen. "Die laten wij liever onder tafel" wordt dan gedacht en soms gezegd. Uit angst dat die emoties de leiding gaan overnemen en management haar grip zal verliezen.

 

Als die irrationele angst wordt overwonnen gaat er een wereld aan mogelijkheden en vermogens open die het tegendeel ervan bewijst. "Hadden wij dat maar veel eerder gedaan!" zeggen die mensen waarmee wij samen in twee tot drie dagen door een spanningsveld hebben getrokken dat niemand daarvoor alleen durfde aan en in te gaan.

 

Zij kregen....

Special Forces for the Company

 

Contact

  Birkstraat 79
3786 HC Soest
035 601 92 75
info@unitedsense.nl
Kenniscentrum   1991 - 2023 © United Sense