...mooie woorden
in daden om te zetten, te verbinden, te
vertrouwen en samen sterk te worden

Wij helpen u - snel en goed - met het mogelijk aanwezige, onbevredigende gevoel dat er veel meer in de zaak, mensen en de leiding zit dan eruit komt. Met de échte oorzaken van het dagelijkse gedoe dat iedere dag weer een aanslag doet op uw tijd en energie. 

 

Met het gevoel er te alleen voor te staan en nog niet voldoende het vertrouwen te voelen. Met de druk het bedrijf gezond gaande te kunnen houden. Met de zorg voor mensen die – in uw ogen – te weinig hun eigen aandeel nemen in wat er gebeurd of nagelaten wordt. Met de twijfel – deep down – of wat u vindt en zegt het juiste is voor wat u wil bereiken.

 

Met de teleurstelling van niet uitkomende verwachtingen die is blijven hangen na de zoveelste workshop, meeting of heidag. En met de stille onvrede dat daar toch weer niet (helemaal) is uitgekomen wat er onuitgesproken leeft en speelt.

Verborgen potentieel en verborgen kosten

Met dáár de vinger achter kunnen krijgen en dáármee een emotioneel, relationeel én financieel vermogen mee te winnen. 

 

 

Een United Sense of Urgency wordt pas wakker als je daar écht naar durft te zoeken. Die vind je niet met de zoveelste slogan of Statement off the Year. Niet met een workshop communicatie, een programma 'Mentaal Sterker' voor medewerkers o.i.d. maar in de onderstroom van de - voor veel managers en HR lastig bereikbare -  organisatie. Daar waar emoties en gevoel van de ervaringen van mensen met het organisatiesysteem en organisatiegedrag bepalend zijn voor hun denken, doen en laten.

 

In 95% van de organisaties en bedrijven waarin passie wordt gepropageerd durft niet meer dan 5% de geest echt uit de fles te laten komen. Bang voor de emoties die dan mee omhoog kunnen komen. "Die laten wij liever onder tafel" wordt dan gedacht en soms gezegd. Uit angst dat die emoties de leiding gaan overnemen en management haar grip zal verliezen.

 

Als die irrationele angst wordt overwonnen gaat er een wereld aan mogelijkheden en vermogens open die het tegendeel ervan bewijst. "Hadden wij dat maar veel eerder gedaan!" zeggen die mensen waarmee wij samen in twee tot drie dagen door een spanningsveld hebben getrokken dat niemand daarvoor alleen durfde aan en in te gaan.

Special Forces for the Company

 

Contact

  Birkstraat 79
3786 HC Soest
035 601 92 75
info@unitedsense.nl
Kenniscentrum   1991 - 2019 © United Sense