U weet het zéker
dat er meer in de zaak zit waar u
vandaag nog de vinger achter wilt krijgen

De nieuwe leider die vertrouwen wil en draagvlak zoekt

De man of vrouw die gedaan wil kunnen krijgen wat te lang nagelaten is. Die – vrij van historische belasting – slagen wil kunnen maken. Die het vertrouwen,commitment en draagvlak van zijn mensen wil krijgen om het echte verschil te kunnen gaan maken. Niet alleen in woorden maar in krachtige daadwerkelijke support. Die – met deze wetenschap – aan wil gaan wat te lang vermeden is.

 

U bent of u vertegenwoordigt een organisatie of bedrijf dat grip zoekt op mensen en zaken die het grootste deel van uw tijd en energie kosten. Waarin gangbare programma's en interventies even leken aan te slaan maar toch niet brachten wat ervan was verwacht. Of waar workshops aan voorbij gingen. Waar HR bij wil maar er niet goed bij komt. Projecten niet leverden wat ervan verwacht werd. Waar trainers overheen gingen. Waar coaches begrensd werden. U de vinger niet achter kreeg en managers tot wanhoop dreef.

 

U bent zo'n moedige manager die meer wil en durft dan de zaak aankan.

 

 

Of zo iemand die weet waar in de organisatie moedige managers zitten die zich te alleen voelen staan tegenover krachten die zij niet kunnen beïnvloeden. Die wel willen maar niet weten hoe iets aan te gaan. Mogelijk denkend dat dit te gevoelig is om aan te raken. Die voelt dat er iets leeft en speelt waar spanning omheen hangt. Wat niet de agenda's haalt en zeker niet in vergaderingen wordt verwoord. Of u trof dit aan in uw nieuwe baan en wil dit uit uw toekomstplannen hebben.

 

Jullie zijn het bedrijf die genoeg hebben van de standaard programma's die aangeboden worden. Waar mensen bij geleverd worden die niet voldoende voorbij scepsis, weerstanden of ongeloof kunnen komen. Het bedrijf of organisatie die vitaliteit niet in het broodje gezond maar in de collectieve Mindset zoeken, in de besturing willen inbouwen en op de werkvloer willen vinden. In de wisselwerking tussen mensen. Tussen mensen en de zaak.

Wat zoekt u?

Mensen die elkaar versterken. Door elkaar over de grenzen van hun functies heen willen helpen waar dat nodig is. Die zich open en eerlijk uit durven spreken. Die elkaar aanspreken op wat zij van elkaar nodig hebben om samen verder te komen. Die ‘ja’ zeggen en dan ook ‘ja’ doen. Die gaan omdat zij erin kunnen geloven.

 

En iemand die – om dat te bereiken – de juiste vragen durft te stellen en steviger doorpakt. Niet om te oordelen of iets van dat. Maar juist om te willen weten wat én waarom elkaar wordt onthouden wat we hier en nu van elkaar nodig hebben. Om het beste van onszelf te kunnen, te durven en te willen geven. Om snel die omstandigheden met elkaar voor elkaar te kunnen krijgen, die daarvoor nodig is. Die open het vak beheerst gecontroleerd open te maken wat te lang – ook voor u – gesloten is. Iemand die u het vertrouwen kan geven naast, voor, achter en met u, dit mogelijk te maken. Met de garantie vooraf dit ook gedaan te krijgen voor meer dan zéker drie keer minder dan het u nu dagelijks kost.

Of u zoekt:

Mogelijk inspiratie, een opening of directe support m.b.v. één van onderstaande producten?

 

             

 

Special Forces for the Company

 

Contact

  Birkstraat 79
3786 HC Soest
035 601 92 75
info@unitedsense.nl
Kenniscentrum   1991 - 2023 © United Sense