Met elkaar
niet voldoende écht bij elkaar
te kunnen komen in denken en doen

Het onbevredigende gevoel dat er veel meer in de zaak zit dan eruit komt. Het dagelijkse gedoe dat iedere dag weer een aanslag doet op uw tijd en energie. Het gevoel er te alleen voor te staan en nog niet voldoende het vertrouwen te voelen. De druk het bedrijf gezond gaande te kunnen houden. De zorg voor mensen die – in uw ogen – te weinig hun eigen aandeel nemen in wat er gebeurd of nagelaten wordt. De twijfel – deep down – of wat u vindt en zegt het juiste is voor wat u wil bereiken. De teleurstelling van niet uitkomende verwachtingen die is blijven hangen na de zoveelste workshop, meeting of heidag. Er toch weer niet (helemaal) uitgekomen is wat onuitgesproken leeft en speelt. Daar de vinger niet achter kunnen krijgen. Dat lastig vinden. En het vooruitzicht dat de weg voor u daar teveel mee belast blijft.

 

 

In 95% van de organisaties en bedrijven waarin passie wordt gepropageerd durft niet meer dan 5% de geest echt uit de fles te laten komen. Bang voor de emoties die dan mee omhoog kunnen komen. "Die laten wij liever onder tafel" wordt dan gedacht en soms gezegd. Uit angst dat die emoties de leiding gaan overnemen en management haar grip zal verliezen.

 

Als die irrationele angst wordt overwonnen gaat er een wereld aan mogelijkheden en vermogens open die het tegendeel ervan bewijst. "Hadden wij dat maar veel eerder gedaan!" zeggen die mensen waarmee wij samen in twee tot drie dagen door een spanningsveld hebben getrokken dat niemand daarvoor alleen durfde aan en in te gaan.

 

Contact

  Birkstraat 79
3786 HC Soest
035 601 92 75
info@unitedsense.nl
Kenniscentrum   1991 - 2017 © United Sense